E Diel, 03.29.2020, 8:45 PMMirësevini Guest
OraShqiptare
Meny kryesore
Voto
Vota juaj na dërgon drejt ardhmërisë...
Totali i përgjigjeve: 55
Statistikat

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Forma e hyrjes

Guestbook


Main » Guestbook [ New entry ]

Pages: « 1 2 3 »
16-30 of 38 messages displayed
0  
23. Denis Bajrami   (11.04.2010 7:54 PM)
Fillimisht une u linda njeri. Me pas u bera banor i tokes. Dhe se fundi u brumosa Shqitar.

0  
22. Denis Bajrami   (11.04.2010 7:53 PM)
Kryengritja është poezia e politikës.
Ndërsa në Maqedoni patëm një kryengritje që u shndërrua në tragjikomedi të shqiptarëve.

0  
21. Denis Bajrami   (11.04.2010 7:52 PM)
Nuk ka një njeri që të mos e dojë lirinë, por njeriu i drejtë e kërkon për të gjithë, kurse i padrejti vetëm për veten.
Shqiptarët e Maqedonisë po e shijojnë cdo ditë mungesën e lirisë së tyre dhe lirinë e pakufishme të renegatëve të tyre.

0  
20. Denis Bajrami   (11.04.2010 7:50 PM)
Kur qeveria rri në hije, populli mbetet në diell.

0  
19. Denis Bajrami   (11.04.2010 7:46 PM)
Po qe se mendon një vit më parë, mbjellë një farë.Po qe se mendon dhjetë vjet më parë, mbjell një pemë.Po qe se mendon një qind vjet më parë, edukon popullin tënd.Duke mbjellë një farë, do të kesh për të ngrënë vetëm një herë.Duke mbjellë një pemë, do të kesh të hash dhjetë herë.Duke edukuar popullin tënd, do të kesh të hash qindra e qindra herë.

0  
18. Denis Bajrami   (11.04.2010 7:45 PM)
Mos lejoni te vendoni ne prioritet dike qe juve ju ka vetem si opcion..

0  
17. Denis Bajrami   (11.04.2010 7:40 PM)
Mos u pendo per dicka qe ke bere ,sepse kur e ke bere ke qene i lumtur....

0  
16. Denis Bajrami   (11.04.2010 7:37 PM)
Drama qe u shfaq ne teatrin tone mbante titullin:"Dashuri dhe vetem dashuri!" Kur u ndezen dritat, ne salle s`kishte asnjeri!

0  
15. Denis Bajrami   (11.04.2010 7:36 PM)
Mos iu gezo dashurise ne veshtrimin e pare, se dikush tjeter mund ta kete veshtruar para teje.

0  
14. Denis Bajrami   (11.04.2010 7:35 PM)
Portieri i nje Institutit Shkencor dha alarmin: Ngrihuni nga gjumi, dita e punes mbaroi!

0  
13. Denis Bajrami   (11.04.2010 7:34 PM)
Populli sundon nje dite. Qeveria - kater vjet.

0  
12. Denis Bajrami   (11.04.2010 7:33 PM)
Kur zhduket kultura, mbeten monumentet e kultures. Pasi zhduken edhe monumentet, mbetet ministri i kultures.

0  
11. Denis Bajrami   (11.04.2010 7:32 PM)
Thone se heshtja eshte flori.Po heshtja e popullit çka eshte? HESHTJA E POPULLIT - FLORI PER QEVERINE.

0  
10. Denis Bajrami   (11.04.2010 7:30 PM)
Pashë veten në pasqyrë dhe më lindi dëshira të ndryshoj diçka: Theva pasqyrën!

0  
9. Denis Bajrami   (11.04.2010 7:25 PM)
Politikanët shqiptarë në Maqedoni kanë humbur ndërgjegjen. Tani ndjehen më të lehtësuar.

1-15 16-30 31-38

Name *:
Email *:
WWW:
All emoticons
Code *:
Kërko
Partnerët
  • Zef-lush-marku