E Diel, 03.29.2020, 9:25 PMMirësevini Guest
OraShqiptare
Meny kryesore
Voto
Vota juaj na dërgon drejt ardhmërisë...
Totali i përgjigjeve: 55
Statistikat

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Forma e hyrjes

Guestbook


Main » Guestbook [ New entry ]

Pages: « 1 2 3
31-38 of 38 messages displayed
0  
8. Denis Bajrami   (11.04.2010 7:21 PM)
Kur fola, më thanë: hesht!
Kur heshta më thanë: fol!
Folehesht, heshtefol qe jeta ime.

0  
7. Denis Bajrami   (11.04.2010 7:20 PM)
Unë jam një person i cili jeton në këtë shoqëri dhe jam një produkt i kësaj shoqërie dhe kësaj kulture. Unë nuk jam vetëm një reflektim, unë jam ajo kulturë vetë.

0  
6. Denis Bajrami   (11.04.2010 7:18 PM)
Mos u mundoni të ngjiteni deri tek yjet, se një ditë edhe ata do të zbresin në tokë.

0  
5. Denis Bajrami   (11.04.2010 7:16 PM)
Leximi ne rini eshte ; pune,kulture,ndjenje,kureshtje,detyre,... kurse ne pleqeri eshte shlodhje.

0  
4. Denis Bajrami   (11.04.2010 7:12 PM)
Nuk ka asnjë vlerë të lindësh me këmishë, në qoftë se ajo nuk është e prerë sipas modës.

0  
3. Nusret Iseini [Papucja]   (11.01.2010 6:20 PM)
Faik Konica iu drejtua Zotit me një lutje që t'ia ruante Shqipërinë nga armiqtë. Mirëpo , më vonë, kur e pa se kush ishin armiqtë më të medhenj të Shqipërisë, prapë iu drejtua ZOTIT me lutje:"O ZOT ma ruaj Shqipërinë nga shqiptarët e këqij!". cool

0  
2. Nusret Iseini [Papucja]   (10.31.2010 6:00 PM)
…mendimi i mirë, herë-herë, është sikur brumi: duhet ngjeshur mirë e mirë, që të shndërrohet në mendim jetëgjatë.

0  
1. Nusret Iseini [Papucja]   (10.31.2010 5:58 PM)
Mësuesi tha: Mendimet janë fuqi që e vënë në lëvizje edhe qiellin, edhe tokën.

1-15 16-30 31-38

Name *:
Email *:
WWW:
All emoticons
Code *:
Kërko
Partnerët
  • Zef-lush-marku